Hep Ajda mı okuyacak

Fikret Şeneş’e saygı albümünde yer almadığı için eleştirilen süperstar Ajda Pekkan, Şeneş’e kırgın olduğu iddiasına yanıt verdi: “Kırgınlık yok. Yıllarca ben okudum, biraz da başkaları okusun”.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hep Ajda mı okuyacak

“TANRI Misafiri”, “Kimler Geldi Kimler Geçti” ve “Uykusuz Her Gece” gibi unutulmaz şarkılarında Fikret Şeneş’in imzası bulunan Ajda Pekkan, ünlü söz yazarı için hazırlanan saygı albümünde yer almadı. Bu durum, Pekkan ile merhum sanatçı arasında geçmişte bir kırgınlık yaşandığı şeklinde dedikodulara yol açtı. Konuyla ilgili suskunluğunu sonunda bozan Pekkan, Şeneş’e kırgın olmadığını söyledi: “Hep Ajda Pekkan aynı şarkıları söyleyemez. Birazcık da benim dışımda şeyler olması gerekiyor. Bir kırgınlık yok. Yıllarca ben okudum, biraz da başkaları okusun. Ben kendim klasikleri bir araya getirerek bir albüm yapacaktım ama sonra kendimi tekrar etmek istemedim açıkçası.”

EN ÇOK CEYLAN’I BEĞENDİM

“Kimler Geldi Kimler Geçti” adlı albümü dinleyip beğendiğini de dile getiren sanatçı, “En çok Ceylan’ı (Çapa) beğendim. Şimdiye kadar hiç şarkı söylememiş olmasına rağmen çok güzel okumuş. Bence şarkıcılığa soyunabilir. Albümdeki aranjmanları da beğendim. Herkes çok güzel yorumlamış” diye konuştu. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER