için kaldı

Halk TV satıldı mı?

Halk TV'nin 2 milyon dolara satıldığı iddiasına, Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Serhan Asker'den cevap geldi.

GASTE24 GASTE24
Halk TV satıldı mı?

Halk TV'nin eski Genel Müdürü Şaban Sevinç'in YouTube üzerinden yayın yapan Bizim TV kanalı, Halk TV'nin 2 milyon dolara satıldığını iddia etti.

Sputnik'te yer alan habere göre, Bizim TV'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bir süredir satılacağı konuşulan Halk TV’nin, eski CHP lideri Deniz Baykal tarafından CHP’li işadamı Doruk Bulut’a satıldığı öğrenildi. İngiltere’de yaşayan Türk işadamı Cafer Mahiroğlu’nun Doruk Bulut’a Halk TV’yi alması için finansal destek verdiği belirtiliyor" denildi.

Halk TV satıldı mı? - Resim : 1

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Serhan Asker ise Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada, "Kanalın satışıyla ilgili şu an herhangi bir durum söz konusu değil, satılmadı" ifadesini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER