Yunus Mallı: Wolfsburg'a gol atmak için geldim

Wolfsburg ve Türk Milli Takım futbolcusu Yunus Mallı, Bundesliga'da son haftalarda oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkatleri çekiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yunus Mallı: Wolfsburg'a gol atmak için geldim

DAHA fazla gol atmak istediğini belirten Mallı, “Çünkü orta saha oyuncusu olarak, gol atmak için Wolfsburg'a geldim. Şimdi her şey daha iyi işliyor diye çok mutluyum” dedi. Alman Kicker dergisine konuşan Yunus Mallı, zaman zaman kendisine yapılan sert faullerden ise şikayetçi. Takımın son haftalardaki başarısında teknik direktör değişikliğinin de büyük katkısı olduğunu belirten Mallı, daha önce Mainz'da birlikte çalıştığı Martin Schmidt'in Wolfsburg'un başına geçmesinden memnun olduğunu söyledi:

SCHMIDT'LE İYİ ANLAŞIYORUZ

“Yeni hocanın elde edilen başarıda büyük payı var. Oyunu daha fazla ileride kuruyoruz. Defansta istikrar sağlandı. Çok duygu yüklü. Bizden daha fazla oyun kurmamızı bekliyor. Agresif olması ve bizden ani patlamalar beklemesi, onun önemli özelliklerinden. Futbola bakışımız aynı. Ben de topla oynamayı seviyorum. Bu yüzden iyi anlaşıyoruz. Onun atak futbolu tercih etmesi beni olumlu etkiliyor. Form grafiğim de yükseliyor.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER