için kaldı

Haydar Dümen'in En İyiler Listesi

Posta Gazetesi'nde yazan Haydar Dümen, kendisine gelen en ilginç sorulardan bir derleme yaptı. İşte Haydar Dümen'in "en iyiler" listesi ve yazısı...

F5HABER F5HABER
Haydar Dümen'in En İyiler Listesi

Türk erkekleri bir kereyle tatmin olmuyor. Kendilerini ispatlamak istercesine üçün beşin peşinde koşuyor. Ne kendini ne de kadınını düşünüyor. Beyler sayılar ya da o gecenin skoru size mutluluk getirmez. Kadınlar rakamların değil, duygusallığın peşinde koşar. Vazgeçin şu takıntınızdan da herkes rahat etsin.

İşte bazı sorular ve cevapları...

Kadının çamaşırlarını parçalıyorum. 45 yaşındayım. Benim fantezim sevgilimin iç çamaşılarını parçalamak. Ama kendimi durduramıyorum. İç çamaşır parası vermekten batacağız. Ne olur bir çare bulun.

Cevap: Değerli okurum, beterin de beteri vardır. Şansın sana nanik yapmış. Kahredici darbeyi vurmamış. Ya bir de pahalı dış giyimlerini, marka ayakkabılarını parçalama fantezin olsaydı? İkinci hamlede vallahi kadın seni parçalardı!!! Çözüm kolay yavrum, sevgiline selam söyle. Finale geçmeden 5 dakika önce yırtık pırtık iç çamaşırları giyip koynuna dalıversin.

Benim bir arkadaşım var. Ne uyuyor ne de uyutuyor. Geceleri devamlı kız adı sayıklıyor. Ne kendisi uyuyor ne de beni uyutuyor. Bana yardım eder misiniz?

Cevap: Formülü ben sıralayayım sen seç seç al. 1) Oda değiştir. Ondan ayrı yat. 2) Konuşmalarının ses kaydını al. 3) Kız arkadaşını bul, durumu anlat, ondan yardım iste. 4) Arkadaşın uyuyunca vantilatörü üzerine çevir, sabaha kadar titresin ki kızı düşünmeye hali kalmasın.

Artık seksten hoşlanmıyorum. 20 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Bir çocuğum var. Evliliğimin ilk yıllarında cinselliği severdim. Artık seksten hiç hoşlanmıyorum. Ne olur bana yardım edin.

Cevap: Sevgili okurum, bazı kadınlarda doğumdan sonra cinsel ilişki isteği bıçaklama kesilmiş gibi olur. Telaş etmeyin fiziksel değil ruhsal bir olaydır. Durum erkeğe göre de değişir. Çünkü evlilik iki taraflı oynanan bir oyundur.

Vajinaya sperm bulaştı. Kız arkadaşım adet dönemindeydi ve yüzeysel sevişiyorduk. İlişkiye girmedik. Ben prezervatif takmıştım. Prezervatif çıkmış, spermler onun vajinasına bulaşmıştı. Ama birleşme olmadı sadece vajinasına bulaştı. Sizce hamile mi?

Cevap: Değerli okurum, bu koşullarda kız kesinlikle gebe kalmadı. Geçmiş olsun.

20 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken 1 dakika bile olmadan boşalıyorum. Bu yüzden ilişkiye girmekten çekiniyorum. Sizce bu normal mi?

Cevap: Sevgili okurum, şimdilik yapacağın tek şey mastürbasyon yaparken süreyi uzatmak. Arada durmak, beklemek, başka şey düşünmek. Bu sabrı gösterip bu tekniği öğrenmek, saniyeler ve dakikalar kazanmak belki aylar sürebilir.

1 hafta önce 2 arkadaş aynı hayat kadınına gittik. 2 arkadaşın vücudunu sivilce bastı. Bende de kaşıntı oluyor. Doktora gidemiyorum. Nasıl önlem alabilirim?

Cevap: Değerli okurum, en azından yüzde 50'si psikolojik. Senin kaşınman da mantar ya da alerjik niteliklidir. Arkadaşın ve sen bir cilt hastalıkları uzmanına gidiverin

20 yaşındayım. Günde 8 defa boşalıyorum. Sizce bir zararı var mı? Kız arkadaşım bu durumdan rahatsız oluyor ve şikayet ediyor. Ona bir sorun yaratır mı?

Cevap: Değerli okurum, şikayet edeceğine "Hayır" deyiversin daha kolay. Bir de birleşme süren kaç saniye, kaç dakika? Ayrıca kızı bu konuda ne kadar mutlu ettiğini, onu ne kadar hazırladığını ve arkadaşının orgazm olup olmadığını biliyor musun? Tek taraflı pilav kaşıklamaya devam! Değerli okurum paylaşın, bölüşün, ortadan gidin. Bu sayılar gereksiz ve faydasız. Ve her iki taraf için zararlı. Kızın da cinsel yaşamını köreltme.

Rüyamda ilişkiye giriyorum. 23 yaşındayım. 3 yıllık ilişkim var. Henüz birlikte olmadık. Bazen "Telefonda fantezi yapalım" diyor ama istemiyorum. Hem bilmiyorum hem de utanıyorum. Rüyalarımda hep ilişkiye giriyorum ve boşalıyorum. Ne yapayım?

Cevap: Sevgili yavrum, telefondaki muhabbeti bana değil, arkadaşına sor. Ne bileyim ben ne der! Ben buna dışarıdan limon sıkamam. Rüyanı bana sorma. Boşalıyorsun. Orgazm oluyorsun, mutlu oluyorsun. Kolay gelsin. Zaten bu senin ve benim elimde değil. Sistem kendi kendini çalıştırıyor. Kendini keşfet. Elin, ayağın bütün organların yerinde. Gözün kafan da senin, hayaller de sonsuz. Daha ne istiyorsun be...

Yetersiz geliyor. 19 yaşındayım. Penisimin boyu bana yetersiz geliyor. Kız arkadaşımla ilişkiye girmekten çekiniyorum. Bu bende güvensizlik yaratıyor. Ne olur bana yardım edin.

Cevap: Değerli okurum, uzmanlık işin yok. Eğer kiloluysan, kasık yağı birikimin varsa, penis 1-2 santim içeride kalır. 10 santimlik penis işlevini görür. Seni de, eşini de mutlu eder. Yumurtaların ve kıllanman normal ise kendini her genç gibi kendini normal kabul et.

Kızlığı bozuldu mu? Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştık. Penisim vajinasına temas etti. Kız arkadaşım çok az temas olduğunu söyledi. Aşırı kan geldi. Kızlık zarının bozulma olasılığı ne kadardır?

Cevap: Değerli okurum, yüzde 99.9 yırtılmadı. Geri kalan yüzde 1'lik ihtimal göre yarı yırtılmış olabilir. Başka bir birleşmede yeniden kanayabilir.

Nerede diktirebilirim? 17 yaşındayım. 13-14 yaşındayken mastürbasyon yaptım. Vajinamdan çok az kan geldi. Rengi adet kanamalarındaki gibi değildi. Kızlık zarımın bozulması için ne kadar kan gelmeli? Eğer bozulduysa zarımı nerede diktirebilirim?

Cevap: Sevgili okurum, mastürbasyon yaparken vajinaya bir şey sokmadıysan kızlık zarı duruyordur. Bunu dert etme. Yüzeysel mastürbasyona devam edebilirsin. Zamanı gelince de göğsünü gere gere evlenirsin. O kanın kaynağının nereden geldiği şimdilik belli olmaz. Bana zarla ilgili değilmiş gibi geldi.

İkincisi olmuyor. 33 yaşındayım. 10 yıllık evliyim. Seksi sevmeme rağmen ancak bir kez cinsel ilişkiye girebiliyorum. Eşime karşı kendimi devamlı mahçup hissediyorum. 2 veya daha fazla ilişkiye girebilmem için ne yapmam lazım?

Cevap: Değerli okurum bir defa birleşme normaldir, doğaldır. Öp de başına koy. Erken boşalman yoksa, en azından 10 birleşmenin 5'inde kadının orgazm olabiliyorsa keyfinize bakın. Ama erken boşalman varsa, kadın ilişkiden bir şey anlamıyorsa bu sorun giderilmeli. Sayılara takılmayın, çünkü aldatıcı olabilir. Düzenli, sağlıklı ve iki taraf için başarılı seks sizi uzun yıllara taşır.

SONRAKİ HABER