Çarşaflarınızı düzenli olarak değişmezseniz ne olur?

Hayatımızın büyük bir bölümünü uyuyarak geçiriyoruz. Yatakta çok fazla vakit geçirdiğimizden çarşafları da sık sık değişmemiz çok önemli. Peki çarşafları sık sık değiştirmezsek ne olur?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çarşaflarınızı düzenli olarak değişmezseniz ne olur?

Temiz bir çarşafın üstüne yatmak harika bir his. Gece uykusu haricinde, pandemi sebebiyle de artık yataklarımızda fazla vakit geçiriyoruz. Evde uzun süre vakit geçirdiğimizden dolayı çarşaf temizliği çok daha önem kazandı. İşte çarşaflarınızı düzenli olarak değişmezseniz olabilecekler…

Ciltte tahriş ve akne

Cildinizde tahrişler fark ettiniz mi? Bunun sebebi yastık kılıfınız olabilir. Günlük kullanım, üzerinde biriken ölü deri ve yağ bakterilerin birikmesine ve gözeneklerin tıkanmasına neden olarak sivilceye yapabilir. Cildiniz iyi görünmüyorsa yastık kılıflarınızı her 2 günde bir değiştirmeyi deneyin.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER