Dünyaca ünlü golcü için Fenerbahçe iddiası: Transfer...

Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci ile ara transfer döneminde başarılı bir transfer operasyonuna imza atan Fenerbahçe yeni sezon için kadrolarına katacağı isimleri belirledi.

GASTE24 GASTE24
Dünyaca ünlü golcü için Fenerbahçe iddiası: Transfer...

Fenerbahçe'de sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyerek uzun bir aranın ardından Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı elde etmenin hesapları yapılırken, diğer yandan da gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalar sürüyor.

Sezon başında hemen hemen her mevkiye birçok takviye yapan sarı-lacivertliler, hücum hattına kattığı oyunculardan bir türlü istediği verimi alamadı.

Thiam, Valencia, Samatta, Cisse, Ademi ve Sinan Gümüş'ü büyük umutlarla renklerine bağlayan Fenerbahçe, 6 isimde de hayal kırıklığı yaşadı.

Yeni sezonda gol yollarındaki sorununu çözmek için nokta atışı bir transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, aradığı ismi İtalya'da buldu.

Yeni Asır'ın haberine göre sarı-lacivertliler, bir süre önce de gündemine aldığı Roma'nın dünyaca ünlü golcüsü Edin Dzeko'yla yeniden temas kurdu.

Fenerbahçe yönetiminin, sözleşmesi 2022 yılında sona erecek olan 34 yaşındaki Boşnak golcü için tüm şartlarını zorlayacağı kaydedildi.

Tecrübeli santrfor, bu sezon Roma formasıyla çıktığı 18 lig karşılaşmasında 7 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

B PLANI BATSHUAYI

Fenerbahçe yönetimi, Edin Dzeko transferinin gerçekleşmemesi halinde ise Belçikalı futbolcu Batshuayi'ye yönelecek.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin bonservisini elinde bulundurduğu 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon Crystal Palace'ta kiralık olarak forma giyiyor.

Kaynak: Fotomaç

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER