Belhanda'nın yerine gelecek isim belli oldu: Aslan gençleşecek

Süper Lig'de liderlik yarışı veren Galatasaray'da gelecek sezon transfer çalışmaları da aynı hızla devam ediyor. Son olarak Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak büyük yara alan Galatasaray, zirveden kopmak istemiyor. Sezon sonu Finansal Fair Play kalkacak ve mutlu sona ulaşışması halinde Şampiyonlar Ligi geliri elde edilecek.

GASTE24 GASTE24
Belhanda'nın yerine gelecek isim belli oldu: Aslan gençleşecek

Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Sivasspor maçında 2-2 berabere kalan ve zirveyi kaybederek Fenerbahçe ile puanlarını eşitleyen Galatasaray'da bir taraftan kaos yaşanırken, diğer tarafta transfer çalışmaları için rapor çalışmaları devam ediyor.

Yönetim, Sivasspor maçı ardından yayıncı kuruluşa zemin hakkında eleştiride bulunan Younes Belhanda'nın fişini çekti. Belhanda'nın sözleşmesi tek taraflı feshedildi.

"TEK TARAFLI VE HAKLI FESİH"

Galatasaray, yıldız futbolcusu Younes Belhanda'nın sözleşmesini tek taraflı feshetti. Kulüp, Belhanda'nın ayrılığını, "Younes Belhanda'nın 7 Mart 2021 tarihli Galatasaray A.Ş. - Demir Grup Sivasspor müsabakasından sonra BEIN Sports ile yapmış olduğu röportajda Kulüp'ün imajına ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinin saygınlıklarına zarar veren ve hakarete varan beyanlarda bulunması sebebiyle 10 Mart 2021 tarihinden itibaren derhal, tek taraflı ve haklı sebeple feshedilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray, Younes Belhanda'nın röportajının noter onaylı tercümesini de paylaştı.

Younes Belhanda bu sezon en skorer dönemini yaşıyordu. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız isim ile yeni kontrat üzerinde de anlaşma sağlanamamıştı.

Öte yandan Galatasaray'da gelecek sezon transfer çalışmaları da devam ediyor.

Onyekuru, Mostafa Mohamed, gibi genç ve potansiyeli yüksek isimlere yönelmek isteyen sarı kırmızılı ekip, gidecek olan tüm futbolcuların yerine daha genç ve potansiyelli isimleri alacak.

Yerli futbolcularda da gençleşen Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Emre Taşdemir, Oğulcan Çağlayan ve Emre Kılınç gibi isimlerin Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer almasını umuyor.

ARDA TURAN ABİLİĞE DEVAM EDECEK!

Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan, sarı kırmızılı ekipte hem yeteneği ile hem takım içinde oluşturduğu olumlu hava ile Fatih Terim'in en büyük kozları arasında yer alıyor. Gençleşen takımda özellikle yeni transferlerin adaptasyonunu sağlamak adına abilik görevi üstlendi.

EMRE AKBABA BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR!

Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcular arasında yer alan, iki defa büyük sakatlıklar atlatan Emre Akbaba'nın Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyor. Taraflar maaş üzerinden anlaşma sağlamak için görüşmeleri sürdürüyor.

GENÇLEŞME PLANLARININ İLK ADIMI BURAK İNCE!

Orta alanda 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayan Burak İnce bu sezon TFF 1. Lig'de 17 maçta 4 gole imza atarken, Türkiye Kupası'nda da 2 maçta rakip ağları 1 kez havalandırdı. Bu performansı ile devlerin radarına giren Burak İnce, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın izlediği isimlerden biri.

U19 Milli Takımımız'ın formasını giyen Burak İnce sol ayağını müthiş kullanıyor. Futbola Manisaspor altyapısında başlayan 1.78 boyundaki genç yetenek yüksek top tekniği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

PATRICK BERG

Finansal Fair Play sezon sonunda sona erse de, corona virüsü salgını ile birlikte gelirleri oldukça düşen Galatasaray, sözleşmesi elinde yıldız adaylarına da yönelecek. 2021 yılı sonunda sözleşmesi sona erecek Berg ön liberoda oynuyor. 23 yaşındaki futbolcu bu sezon 3 maçta 1 gol katkısı sağladı

BELHANDA'NIN YERİNE O GELECEK!

Galatasaray Belhanda'nın alternatifini buldu. Galatasaray scout ekibi uzun süredir izledikleri Lazar Tufegdzic hakkında olumlu rapor verdi.

Sırbistan B Milli Takımı'nda da oynayan 23 yaşındaki Lazar Tufegdzic, bu sezon Subotica formasıyla ligde 21 maçta 10 gol atıp 8 asist yaptı.

Kaynak: A Spor

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER