Survivor eleme adayı kim oldu? 30 Mayıs 2021 Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2021, pazar akşamı yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. İlgiyle izlenen yarışma Survivor 2021, yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Dokunulmazlık oyunu sonrası yarışmada haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Peki 30 Mayıs 2021 tarihli Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, bu akşam eleme adayı kim oldu? İşte Survivor'a dair merak edilenler...

POSTA POSTA
Survivor eleme adayı kim oldu? 30 Mayıs 2021 Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2021'in ekranlara gelen yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı dokunulmazlık oyununda kazanan taraf büyük sevinç yaşadı. Kaybeden takım konseyde bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Peki 30 Mayıs 2021 tarihli Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Bu akşamın eleme adayı kim oldu?

İşte pazar akşamı Survivor'da yaşananlar...

Survivor eleme adayı kim oldu? 30 Mayıs 2021 Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? - Resim : 1

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da pazar akşamı yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. 30 Mayıs tarihli Survivor'da dokunulmazlık oyununda kazanan taraf gönüllüler(mavi) takımı oldu. Kırmızı takım aralarından bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı.

Survivor eleme adayı kim oldu? 30 Mayıs 2021 Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? - Resim : 2

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yarışmada şu an konsey devam ediyor. Bu akşamın eleme adayı belli olur olmaz haberimizde yer alacak.

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı mavi takımından Dora olmuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER