Yaşlı kadını 'koronavirüs testi'yle kandırıp hayatının şokunu yaşattılar! Şaşırtan detay...

Mersin'de yalnız yaşayan yaşlı kadını hedef alan hırsızlar, koronavirüs testi yalanını kullandı. 'Koronavirüs testi yapmaya geldik' diyen 4 kişi, yaşlı kadının 3 altın bileziğini ve yüzüğünü çaldı. Jandarmanın yakaladığı 4 şüpheli tutuklanırken son dakika gelişmesi ise şaşkına çevirdi. Plaka takip sistemi ve güvenlik kamerası kayıtlarından araca ulaşılarak plakası tespit edilirken aracın, mağdurun komşusunun olduğu ve olayı da jandarmaya ihbar eden kişi olduğu belirlendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yaşlı kadını 'koronavirüs testi'yle kandırıp hayatının şokunu yaşattılar! Şaşırtan detay...

Olay, ilçeye bağlı Yapıntı Mahallesi'nde dün meydana geldi. Yalnız yaşayan yaşlı kadının evine gidip "Koronavirüs testi yapmaya geldik" diyerek kapıyı açtırdıktan sonra içeri giren 2 kişi, kadını yere yatırarak zorla kolundaki 3 altın bilezikle yüzüğü çaldı. İhbar üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yaşlı kadını 'koronavirüs testi'yle kandırıp hayatının şokunu yaşattılar! Şaşırtan detay... - Resim : 1

YEŞİL RENKLİ OTOMOBİL DİKKAT ÇEKTİ

Bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri, olayı gerçekleştiren 2 şüphelinin ilçe merkezine doğru kaçtığını tespit etti. Jandarma ekipleri, ayak izlerinin bittiği yol çevresinde olay günü, bahçelerde çalışan işçilerin ifadesine başvurdu. Ekipler, tanıkların yol üzerinde, yeşil renkli park halindeki bir otomobilde şüphelilerden birisini beklerken gördüğünü söylemesi üzerine araştırmasını genişletti. Plaka takip sistemi ve güvenlik kamerası kayıtlarından araca ulaşılarak plakası tespit edildi. Aracın, mağdurun komşusunun olduğu ve olayı da jandarmaya ihbar eden kişi olduğu belirlendi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER