Engelli çiftin çalınan elektrikli motosikleti, satışa çıkarılınca bulundu

KONYA'da, bedensel engelli Havva Nur ve Mehmet Bilir çiftinin elektrikli motosikleti, aldıkları günün gecesi evlerinin önünden çalındı. Çift, motosikletlerine, 1 gün sonra internetten satış ilanı konulup, polis ekipleri devreye girince kavuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Engelli çiftin çalınan elektrikli motosikleti, satışa çıkarılınca bulundu

Karatay ilçesinde oturan Havva Nur ve Mehmet Bilir çifti, 24 Ocak'ta, 11 bin liraya engelli kişilerin kullanmasına uygun olan elektrikli motosiklet satın aldı. Çiftin evlerinin önüne park ettikleri motosiklet, aynı gün gece yarısı çalındı. Hırsızlık olayını fark edip, polise bildiren çift, 25 Ocak'ta Karapınar ilçesinde oturan İhsan Y.'nin çalınan motosikleti sosyal paylaşım sitelerinde satışa çıkardığını gördü. Bunun üzerine çift, ilan üzerinden mesaj yazıp, motosikletin kendilerine ait olduğunu ve çalındığını söyledi. İhsan Y. de motosikleti evrakıyla birlikte 2 bin 750 liraya satın aldığını belirterek, çalıntı olduğunu bilmediğini ve gelip alabileceklerini söyledi. Polis ekipleri, devreye girerken, İhsan Y.'deki motosiklete el koyuldu. 

Bilir çiftçi de Karapınar'a gidip, elektrikli motosikletlerini teslim aldı. 

'İNSANLIK AYIBI' 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER