Define için kazı yaptıkları mağarada suçüstü yakalandılar

Ankara'da 10 kişilik bir grup, define aramak amacıyla kazı yaptıkları mağarada polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Define için kazı yaptıkları mağarada suçüstü yakalandılar

Olay, dün akşam saat 22.30'da Keçiören ilçesi, Karakaya Mahallesi, Ova mevkiinde yaşandı. Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü Bağlum Şehit Fırat Bulut Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Karakaya Mahallesi Ova mevkiindeki mağaranın önünde bir kişinin gözcülük yaptığını tespit etti.

Gözcülük yapan kişinin polisleri görünce mağaraya kaçması üzerine, ekipler durumdan şüphelenerek harekete geçti. Mağaraya giren polis ekipleri, H.D, M.B, E.E, Ş.B, E.S, D.B, Ö.E, S.K, F.A. ve B.Ö'yü define aramak amacıyla kazı yaparken suçüstü yakaladı.

Mağarada yaklaşık 20 metre kazı yapıldığı tespit edilirken, kazıda kullanılan hilti, jeneratör ve kazma ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER