Son dakika: Kabine toplantısı sona erdi! Gözler Erdoğan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında üç hafta sonra bir araya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle kapanan kafe ve restoranların ne zaman açılacak mı, okullarda yüz yüze eğitim başlayacak mı, hafta içi saat 21'den sonra ve hafta sonu 56 saat süren sokağa çıkma kısıtlamalarının esnetilecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulunuyor

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Kabine toplantısı sona erdi! Gözler Erdoğan'da

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Dünya ve ülkemiz için oldukça zor geçen 2020'nin ardından büyük umutlarla girdiğimiz 2021'i, büyük şahlanış yılı olması gayreti içindeyiz. Bu amaçla, salgınla mücadelemize ve diğer yandan yatırımlarımıza hız verdik. Mesela yılın 2. günü Fırat Nehri üzerinde inşa ettiğimiz Kömürhan Köprüsü ve bağlantı yolunu hizmete açtık. 

UZAY ÇALIŞMALARI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER