Flaş iddia: 'Yılın transferi olur'

Ara transfer döneminde yapılan son transferle iki ekibin kadrosunda bulunan futbolcuların toplam değeri 1 milyar 662 milyon lirayı bulurken futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Ocak ayı transfer döneminde yapılan önemli transfer hamlelerine rağmen sürpriz bir çıkışta bulundu.

GASTE24 GASTE24
Flaş iddia: 'Yılın transferi olur'

Ocak ayı transfer döneminde Süper Lig'de dev transferler yapıldı. Bunlardan en dikkat çekeni kuşkusuz Fenerbahçe'nin Mesut Özil hamlesiydi. Bununla birlikte Galatasaray'ın Gedson Fernandes, Beşiktaş'ın Cenk Tosun ve Trabzonspor'un Bakasetas transferleri de dikkat çekiciydi.

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu konuyla ilgili A Spor'da katıldığı bir yayında sürpriz bir çıkış yaparak ikinci yarıda sezonun transferinin Younes Belhanda olacağını söyledi.

Toroğlu, Faslı 10 numaranın sözleşmesinin biteceğini hatırlatarak sezonun kalan kısmında Galatasaray'ı sırtlayacak isimlerden biri olacağını iddia etti.

Younes Belhanda bu sezon çıktığı 18 lig maçında 6 gol atarken 3 de asist yapma başarısı gösterdi. Faslı futbolcu Galatasaray kariyerinde 2 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 1 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER