Fenerbahçe'nin transfer hedefinden flaş karar

Fenerbahçe'nin stoper bölgesi için kadrosuna dahil etmek istediği Simon Deli'de sürpriz bir gelişme yaşandı... Belçika basını konu ile ilgili aktardığı haberde Kanarya'nın Fildişili oyuncu için Club Brugge'a önerdiği rakamı açıklarken, oyuncunun son kararını da duyurdu. İşte detaylar

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe'nin transfer hedefinden flaş karar

Fenerbahçe, Lemos'un yetersiz performansı ve Tisserand'ın yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle stoper bölgesine bir transfer yapmak istiyordu. Aktarılan bilgilere göre sarı lacivertlilerin hedefi Club Brugge'da forma giyen Simon Deli'ydi.

Belçika basını konu ile ilgili yazdığı haberde Deli'yi Fenerbahçe'nin bonservisiyle, Fransız kulübü St. Etienne'nin de satın alma opsiyonlu kiralık istediğini aktarmıştı.

Bununla beraber Fenerbahçe, Deli için Club Brugge'a 2.5 milyon euroluk bonservis önerirken, Belçika temsilcisi 3 milyon euro talep etti.

Görüşmeler esnasında Simon Deli'den sürpriz bir çıkış geldi ve yıldız futbolcu, transferine dair flaş bir karar aldı.

"AYRILMIYORUM"

Aktarılan bilgilere göre Simon Deli, kendisine önerilen maaşları düşük buluyor ve bu sebeple ayrılmayı düşünmüyor. Bununla beraber Fildişili oyuncu, Club Brugge'da henüz misyonunu tamamlamadığını düşünüyor.

Kaynak: Fotomaç

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER