Yazlıklar dönüşüyor

Pandemiyle birlikte talebin arttığı Bodrum’da yazlıklar dönüşüyor. Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, “Bodrum’da çok fazla imarlı arsa kalmadı. Daha çok eski yapıların yıkılıp yeniden yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri çoğalıyor” dedi. 1.5 yılda fiyatların yüzde 100’den fazla arttığını belirten Çağlar, eski yapılarda metrekare fiyatının 12 bin liraya, yeni konutlarda 20 bin liraya ulaştığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yazlıklar dönüşüyor

PANDEMİ sürecinde yazlık evlerde kalma süresi 12 aya çıkınca Bodrum’a talep patladı. Son bir yılda bölgede hem satış hem de kira fiyatları uçuşa geçti. Gelinen noktada bölgedeki gayrimenkul piyasasının durumunu ve yeni yatırımlarını konuşmak için Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar ile bir araya geldik.

25 BİN YENİ KONUT

Bodrum’un bağlı bulunduğu Muğla genelinde 2020’de toplam üretilen konut sayısı 11 bin iken sadece 2021’in ilk çeyreğinde alınan ruhsat sayısının 5 bine ulaştığına dikkat çeken Çağlar, “Şehirde 2021 yılındaki toplam konut üretiminin 25 bini bulması beklenirken, bu hareketlilik de aslan payını Bodrum alacak” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER