için kaldı

Son dakika haberi: Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili flaş gelişme! Tutuklandı

Eda Nur Kaplan’ın intiharıyla ilgili gözaltına alınan Yusuf G., Mehmet A. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından ’nitelikli cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan diğer şüpheli Aşkın K’.ya yurt dışı yasağı verilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi: Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili flaş gelişme! Tutuklandı

Eda Nur Kaplan'ın intiharıyla ilgili gözaltına alınan Yusuf G., Mehmet A. ve Aşkın K. emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mehmet A. ve Aşkın K. savcılıkta ifade verdikten sonra Yusuf G. ile birlikte mahkemeye sevk edildi. Eda Nur Kaplan'ın intiharından 1 hafta önce kendisine cinsel saldırıda bulunduklarını ileri sürerek şikayette bulunduğu Yusuf G. ile Mehmet A. nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklandı. Aşkın K. ise yurt dışına çıkış yasağı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER