Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'si ilk özel sınavı geçti! Yıldız futbolcu göz doldurdu

Fenerbahçe, Csikszereda’yı zorlanmadan geçti. Rumen 2. Lig temsilcisi karşısında ilk yarıda Berke, Lemos, Sadık, Caulker, Nazım, Sosa, Mert Hakan, Ferdi, Sinan Gümüş, Ademi, Thiam; ikinci devre ise Berke, Novak, Serdar Aziz, Tisserand, Osayi-Samuel, Gustavo, Zajc, Caner, Mesut, Samatta, Serdar Dursun 11’i görev yaptı. Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Sinan Gümüş, 67’de Serdar Aziz attı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'si ilk özel sınavı geçti! Yıldız futbolcu göz doldurdu

Spor servisi / Süleyman ARAT - 6 yıl aradan sonra yeniden takımın başına Vitor Pereira’yı getiren Fenerbahçe, yeni hocası ile çıktığı ilk hazırlık maçında Rumen 2. Lig ekibi Csikszereda’yı 2-0 yendi. Portekizli teknik adam, Topuk Yaylası kampındaki ağır idmanlar nedeniyle 2. lig seviyesinde bir rakip tercih ederken, sarı lacivertliler 26. dakikada Sinan Gümüş, 67’de Serdar Aziz’in golleriyle kazandı.

SADECE BERKE 90 DAKiKA OYNADI

Pereira takımını 3-4-3 ile sahaya sürerken ilk yarıda Berke, Lemos, Sadık, Caulker, Nazım, Sosa, Mert Hakan, Ferdi, Sinan, Ademi ve Thiam mücadele etti. 2. devrede sadece Berke değişmezken Novak, Serdar Aziz, Tisserand, Osayi-Samuel, Gustavo, Zajc, Caner, Mesut, Samatta ve Serdar Dursun girdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER