'Ece Üner ile Susma' programında istifa depremi: Çarpıtılıyor

'Ece Üner ile Susma' programı gündüz kuşağı programları arasında yerini aldı. Ancak programdan çok Üner'in ekibinde istifa depremi yaşandığı iddiası daha çok gündem oldu.

GASTE24 GASTE24
'Ece Üner ile Susma' programında istifa depremi: Çarpıtılıyor

Haber programı formatının dışında bir programla ekranlara gelen Üner'in 'Ece Üner ile Susma' adlı programının ilk tanıtımı büyük tepki çekmişti. "Ece Üner ile Susma" için hazırlanan tanıtım filminde, bir kızın çığlıkları yürek yakmıştı. Tanıtım filminde, Emine Bulut'un kızının feryadının kullanıldığı öne sürülmüş Üner bu iddiaları yalanlamıştı.

Üner, “O çığlık, 25 Haziran’da annesini kaybeden bir kızın çığlığıydı evet, genç bir kızın, reşit bir kızın çığlıydı. O kız da isyan ediyordu. Defalarca şikayet etmişlerdi. Ben o gün, haber spikerliğini bırakıp, kariyerimi değiştirdim” demişti. Üner, acı istismarı yapmakla suçlanmıştı.

"REYTİNG UĞRUNA ÇARPITILIYOR"

Benzer nedenlerle Üner'in Susma ekibinde istifa depreminin yaşandığı iddiası gündemde. Medyatava'nın haberine göre 7 gazeteci olayların manipüle edildiğini, reyting uğruna çarpıtıldığını iddia ederek program ekibinden istifa etti.

İstifa eden 7 gazetecinin arasında ekibin şefi, deneyimli gazeteci Gökhan Kayış'ın da olduğu öğrenildi. Kayış en son, kapanan Olay TV'de sabah haberlerini sunuyordu. İstifa eden bir başka isim de yine Olay TV ekibinden deneyimli muhabir Ayça Özkan oldu.

Ece Üner'in bu istifalar sonrası ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Snob Magazin 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER