için kaldı

Son dakika haberi: 1 Haziran öncesi son kısıtlama başladı! İşte tüm detaylar

17 Mayıs'ta başlayıp 1 Haziran tarihine kadar sürecek olan kademeli normalleşmenin ikinci hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması saat 21.00 itibarıyla başladı. İşte 31 Mayıs pazartesi saat 05.00'te sona erecek olan kısıtlamayla ilgili detaylar

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi: 1 Haziran öncesi son kısıtlama başladı! İşte tüm detaylar

Koronavirüs tedbirler kapsamında 81 ilde uygulanacak olan hafta sonu kısıtlaması, 28 Mayıs Cuma akşamı 21.00'den başlayıp, 31 Mayıs saat 05.00'te sona erecek.

BAKANLIK KISITLAMA DETAYLARIYLE İLGİLİ GENELGE YAYIMLADI

İçişleri Bakanlığı, valiliklere "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgede "Sokağa çıkma kısıtlaması, kademeli normalleşme döneminde; hafta içerisinde yer alan günlerde 21.00-05.00 saatleri arasında, hafta sonları ise cuma günleri saat 21.00'den başlayıp, cumartesi ve pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve pazartesi günleri saat 05.00'te tamamlanacak şekilde uygulanacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER