Bu Xiaomi modeli piyasayı fena sallar!

Xiaomi'nin yan kuruluşlarından biri olan Poco merakla beklenen M3 modelini ülkemizde satışa sundu. Peki Xiaomi Poco M3 tam olarak beklentileri karşılayabilecek mi? İşte detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Bu Xiaomi modeli piyasayı fena sallar!

Genel olarak ürettiği fiyat / performans modelleriyle isminden söz ettiren Xiaomi, yakında yeni modellerle ülkemize giriş yapacak. Çinli üretici kendi modelleriyle olduğu kadar yan markalarının modelleriyle de hayli trend pozisyona gelmiş durumda.

Hatta Türkiye pazarına baktığımızda Xiaomi'den çok Redmi ve Poco modellerinin sattığını söyleyebiliriz.

Poco modellerinin bu kadar çok satmasının temel nedeni fiyat performans bazında başarılı olmaları. Aynı ülkemizde yeni satışa çıkan Poco M3 gibi.

Hali hazırda Poco M3'ün garantili fiyatı 2600 TL seviyelerinde. Peki bu telefon 2600 TL'ye bizlere neler sunuyor. Dilerseniz ilk bakış videomuza aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu Xiaomi modeli piyasayı fena sallar!

Videoda da görüldüğü üzere kutu içeriğinden kulaklık çıkmıyor. Lakin bu büyük bir sürpriz değil. Zaten Xiaomi uygun fiyata sattığı modellerde kulaklığa yer vermiyor.

İyi haber ise şarj adaptörünün çıkıyor olması. Keza son dönemde satışa sunulan pek çok modelde şarj adaptörü de kutu içeriğinden ayrıldı. Xiaomi de önümüzdeki süreçte bazı modellerinden şarj adaptörünü çıkarabilir.

Şarj adaptörünün kutu içeriğinden çıkmasının şöyle bir dezavantajı var. Örneğin 100W hızlı şarj desteğine sahip bir telefon alırsanız, bu şarj desteği için ayrı bir adaptör satın almanız gerekecek.

Önümüzdeki günlerde geniş bir M3 incelemesiyle karşınızda olacağız. O zamana kadar bu telefonun fiyatı düşedebilir, çıkadabilir. Bunu zaman gösterecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER