için kaldı

Sağlık Sohbetleri’nde beslenmenin bilimi konuşuluyor

Cnnturk.com’da ekrana gelen Sağlık Sohbetleri’nde her hafta uzman konuklar, bilimsel araştırmalar ışığında, sağlıkla ilgili son gelişmeleri, farklı hastalıkları ve bu hastalıklara yönelik klinik beslenme tedavilerinin önemini tartışmaya devam ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sağlık Sohbetleri’nde beslenmenin bilimi konuşuluyor

Elif Tümen’in sunuculuğunda gerçekleşen Sağlık Sohbetleri “Klinik Beslenme” Özel Programı’nın 5 Haziran Cumartesi günü yayınlanacak bölümünde, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Tuğba Yavuzşen ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Feyyaz Özdemir kanser hastalığı ve beslenme arasında nasıl bir ilişki olduğunu, erken tanının önemini ve kansere karşı nasıl beslenilmesi gerektiğini anlatacak.

MarlinPlus Sağlık ve Teknoloji A.Ş. yapımcılığında hazırlanan Sağlık Sohbetleri, her cumartesi günü cnnturk.com, hurriyet.com.tr, milliyet.com.tr ve posta.com.tr’de yayında! (Sponsorlu İçerik)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER