Maskesiz görüntülenen Kaya Çilingiroğlu: Bana karışmayın

Kaya Çilingiroğlu, önceki gün oğlu Hüseyin Kaya ile Bebek sahilinde maskesiz yürüyüş yaparken objektife takıldı. Maskesi sorulunca da ilginç bir yanıt verdi. Ali KESER /POSTA

POSTA POSTA
Maskesiz görüntülenen Kaya Çilingiroğlu: Bana karışmayın

Kaya Çilingiroğlu önceki Bebek’teydi. Yanında da Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Hüseyin Kaya vardı. Her ikisi de maske takmamıştı. Kaya Çilingiroğlu yasakları hatırlatan habercilere, “Siz bana karışmayın, ben takmam” karşılığını verdi.

Zehra da babasının izinde...

Maskesiz görüntülenen Kaya Çilingiroğlu: Bana karışmayın - Resim : 1

Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden olan kızı Zehra Çilingiroğlu da, maskesiz geziyor. Pandemiden dolayı maskesiz gezmenin yasak olduğunu bilen Zehra'nın, ısrarla neden maske takmadığı merak konusu... Zehra Çilingiroğlu, daha önce de defalarca maskesiz görüntülenmiş ve neden maske takmadığı sorulduğunda da "Ben kimseye yaklaşmıyorum" demişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER