Yunus Mallı transferinde son dakika! Galatasaray derken...

Trabzonspor, Ocak ayında kesin olarak Wolfsburg’dan ayrılmaya hazırlanan Yunus Mallı’nın en ciddi talibi durumunda... 28 yaşındaki 10 numara, kanatlarda da görev yaptığı için Abdullah Avcı tarafından çok isteniyor. Yönetim Yunus Mallı transfer için temasları sürdürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yunus Mallı transferinde son dakika! Galatasaray derken...

Trabzonspor’da transfer operasyonu başlarken, öncelikli ihtiyaç orta saha. Buraya 2 hatta 3 takviye yapılması gündemde. Hedefteki oyunculardan biri oldukça tanıdık: Yunus Mallı. Sezon başında da transferi hedeflenen ancak o dönemde Wolfsburg’da kalıp, şansını denemek isteyen 28 yaşındaki Milli yıldız, Bundesliga ekibinde gözden çıkarıldı. Ligde sadece 1 maçta forma giyen, 5 karşılaşmada kadroya bile giremeyen Yunus, Ocak’ta ayrılacak.

Bonservis sorunu yok

Wolfsburg’un, sezon sonunda mukavelesi bitecek başarılı futbolcu için bonservis talep etmesi beklenmiyor. Almanlar, oyuncunun maaş maliyetinden kurtulmak istiyor. Daha önce adı Galatasaray’la da anılan Yunus’un şu anda Türkiye’deki en ciddi talibinin Trabzonspor olduğu öğrenildi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın hem kanatlarda hem de 10 numarada görev yapabildiği için Yunus’u takımında görmeyi hedeflediği belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER