Fatih Karagümrük, Parma'dan Yann Karamoh'u kadrosuna kattı

Süper Lig takımlarından VavaCars Fatih Karagümrük, İtalya 2. Futbol Ligi (Serie B) takımlarından Parma'dan kanat oyuncusu Yann Karamoh'u transfer etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fatih Karagümrük, Parma'dan Yann Karamoh'u kadrosuna kattı

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fransa'nın alt yaş milli takımlarında forma giyen 23 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyla anlaşma imzalandı.

Kariyerine Fransa'nın Caen takımında başlayan Karamoh, İtalya'nın Inter takımına transfer oldu. Bir sezon Fransa'nın Bordeaux takımına kiralanan genç futbolcu, 2019'da kiralık olarak, 2020'de de bonservisiyle Parma'ya transfer oldu.

Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) 57 maçta 8 kez fileleri havalandıran Karamoh, Serie A'da ise 55 müsabakada 4 kez gol sevinci yaşadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER