için kaldı

Beyoğlu'nda gasp dehşeti kamerada

Beyoğlu'nda sokakta yürüyen Ukraynalı turiste tekme ve yumruklarla saldıran 3 kişi, cep telefonunu ve cüzdanını gasp ederek kaçtı. Yaşanan gasp güvenlik kameralarına yansıdı.  

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beyoğlu'nda gasp dehşeti kamerada

Olay, 31 Ağustos Salı günü gece saatlerinde Firuzağa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ara sokaklarda dolaşan ve çevreyi gözleyen şüpheli 3 kişi önce bir iş yerinin güvenlik kamerasının yönünü değiştirdi. Daha sonra bir alt sokağa giden şüpheliler, yoldan geçen Ukraynalı bir turiste seslendi.

Turistin yanına giden şüphelilerden biri yumruk atarak turisti yere düşürdü. Tekme ve yumruklarla turiste saldıran kişiler bıçakla da tehdit etti. Ukraynalı gencin cebinden telefonu ve cüzdanını zorla alan şüpheliler olay yerinden hızla uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

 "UKRAYNALI BİR GENCİ GÖZLERİNE KESTİRMİŞLER"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER