Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu: Türkiye Emekli Subaylar Derneği'ne bildiri incelemesi

İçişleri Bakanlığı'ndan TESUD açıklaması yapıldı. TESUD yöneticilerinin 104 emekli amiralin bildirisine destek olduğu, açıklamalarının bildiriyle benzerlik taşıdığı görülmüştür. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri, 5253 sayılı Dernekler Kanununun 27'nci maddesinin üçüncü fıkrası gereğince geçici bir tedbir olarak bakanlık makamının onayı ile görevden uzaklaştırılmıştır.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu: Türkiye Emekli Subaylar Derneği'ne bildiri incelemesi

İçişleri Bakanlığı'ndan 104 emekli amiralin bildirisi ile ilgili TESUD açıklaması yapıldı.

İçişleri'nden gelen açıklama şu şekilde:

TESUD yöneticilerinin 104 emekli amiralin bildirisine destek olduğu, açıklamalarının bildiriyle benzerlik taşıdığı görülmüştür. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri, 5253 sayılı Dernekler Kanununun 27'nci maddesinin üçüncü fıkrası gereğince geçici bir tedbir olarak bakanlık makamının onayı ile görevden uzaklaştırılmıştır.

Erdoğan'dan bildiri tepkisi: İfade özgürlüğü denemez
Milli Savunma Bakanlığı'ndan 'bildiri' tepkisi... 'Zarardan başka bir işe yaramaz'
Emekli amirallerin bildirisine sert tepkiler: Haddinizi bilin
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER