Son Dakika: Beşiktaş '50 milyon euroluk' yıldızla anlaştı! Gol kralı orta saha - Transfer Haberleri

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... Siyah beyazlılar, listeinin ilk sırasında bulunan Brezilyalı yıldızla her konuda anlaşma sağladı. Orta sahada oynamasına karşı gol yollarındaki çılgın istatistikleriyle dikkat çeken oyuncu Çin'e 50 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. İşte detaylar...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Beşiktaş '50 milyon euroluk' yıldızla anlaştı!  Gol kralı orta saha - Transfer Haberleri

Beşiktaş Salih Uçan, Mehmet Topal ve son olarak Kenan Karaman’ı kadrosuna katan Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Alex Teixeira’ya da bünyesine katma hazırlığında.

Siyah beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Sambacı ile yapılan görüşmelerde orta yolu bulundu ve prensipte anlaşma sağlandı.

Çin ekibi Jiangsu FC’den ocak ayında ayrılan ve bonservisi elinde olan Teixeria siyah beyazlıların yıllık 2,5 milyon Euro garanti ücret teklifine 'tamam' dedi. İlk etapta yıllık ücret harici imza parası talep eden Brezilyalı uzun süren görüşmeler sonunda ikna edildi. Menajerlik ücreti, maç başı ve bonuslar gibi konuların çözüme kavuşmasıyla birlikte Brezilyalı, kendisini 2 yıllığına Kartal yapacak sözleşmeye imza atacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER