için kaldı

Ucuz akıllı saat arayanlar için süper alternatif; realme Watch S

realme'nin uygun fiyat etiketiyle satışa sunduğu Watch S modelini mercek altına alıyoruz. İşte realme Watch S hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Ucuz akıllı saat arayanlar için süper alternatif; realme Watch S

Son dönemde Türkiye pazarındaki aktivitesini arttıran realme, akıllı telefon ve kablosuz kulaklıktan sonra saat tarafında da ürün yelpazesini genişletiyor.

Geçtiğimiz yıl realme Watch ile ilk akıllı saatini ülkemizde satışa sunan Çinli üretici, şimdi de realme Watch S ile kullanıcıların karşısına çıktı.

900 TL'lik satış fiyatına sahip olan realme Watch S'i takipçilerimiz için inceledik. realme Watch S incelemesi ile ilgili detaylara geçmeden önce şunu dip not olarak belirtmemiz gerekiyor.

Saatin hali hazırdaki fiyatı 900 TL olsa da önümüzdeki günlerde bu fiyat etiketi aşağıya düşecektir. Sebebini de hemen açıklayalım. Hatırlanacağı üzere realme Watch da 600 TL'den satışa çıkmış, sonradan etiketi 300 TL'ye kadar düşmüştü. Nitekim aynı durum Watch S için de gerçekleşebilir.

Ucuz akıllı saat arayanlar için süper alternatif; realme Watch S

Bu kısa bilgiyi verdikten sonra şimdi sizleri hazırladığımız inceleme videosuyla başbaşa bırakalım.

Şunu da dip not olarak belirtmemiz gerekiyor. realme Watch S genel itibariyle kullanıcıların beklentilerini karşılayan bir model. Fakat sunduğu özelliklerin akıllı saatten ziyade bir akıllı bilekliği andırdığını söyleyebiliriz.

Lakin görüntüsüyle, tasarımıyla, sunduğu özelliklerle günü kurtaracak bir cihaz. Yine de bu saati alma düşünceniz varsa biraz beklemenizi tavsiye ederiz. Çünkü yukarıda da belirttiğimiz üzere realme Watch kısa sürede yüzde 50 oranında ucuzlamıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER