Karavan rehberi: İzole tatilde karavan seçen tüketicinin aklındaki sorular, rotalar ve maliyetler...

Pandeminin başlangıcından bu yana Türkiye’de yükselen değer olan karavanların kiralama, satın alma ve kullanım maliyetleri, tatilde hangi rotalar izlenebilir, karavan parkı konum, ücret ve hizmetleri, hangi karavan hangi ehliyet ile kullanılabilir, otoyollarda hangi ücrete tabidir, çekme karavan araç tüketimini ne kadar arttırır gibi soru işaretlerine rehber olmak için cevapları derledik…

HÜRRİYET HÜRRİYET
Karavan rehberi: İzole tatilde karavan seçen tüketicinin aklındaki sorular, rotalar ve maliyetler...

AŞILAMANIN Türkiye genelinde yayılımının artması, hastalık seyrinin ve rakamların aşağıya çekilmesi, yaz ayları ve yaklaşan bayramla birlikte tatilcilerin de kendilerini tatil yörelerine atmalarını sağladı. Pandeminin başında yaygınlaşmaya başlayan karavan turizmi talebi bu sene de devam ediyor. Özgür tatilin tadını alanlar pandeminin başında keşfettikleri karavan turizminden vaka sayılarının görece gerilediği 2021 yazında da vazgeçmediler.

Sektör, pandemiden bağımsız olarak, Avrupa’da da olduğu gibi bir macera tatili olarak gören yeni bir tüketici kitlesi kazanmaya başladı. Motokaravan kiralaması yapan şirketlerin sayıları her geçen gün artmaya devam ederken çekme karavan da yeni gözdeler arasında yer aldı.

Karavan rehberi: İzole tatilde karavan seçen tüketicinin aklındaki sorular, rotalar ve maliyetler... - Resim : 1

Biz de karavansever maceraperestlerin ve izole seyahat tercih eden tatilcilerin aklındaki bazı sorulara cevaplar oluşturabilmek için bir karavan rehberi derledik. Fiyatları, maliyetleri, ehliyet gereksinimlerini, nerelere park edilebileceğini, otoyol ve köprü geçişlerini, tüketim verilerini, rotaları, çekme karavan ve motokaravan farklarını bir araya topladık.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER