Fenerbahçe 3 puandan fazlasını aldı

Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Başakşehir'i 2-1'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe, Beşiktaş'ın puan kaybı sonrası şampiyonluk şansını artırdı. FENER hissesi yeni haftaya yüzde 10 primle giriş yaparken Beşiktaş hissesinde ise kayıplar yüzde 10'u buldu.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Fenerbahçe 3 puandan fazlasını aldı

Lider Beşiktaş'ın Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında Ankaragücü ile kendi sahasında 2-2 berabere kalmasının ardından gözler Pazar günü yapılacak olan Başakşehir-Fenerbahçe maçına çevrilmişti.

Sarı-lacivertliler Başakşehir'i 2-1'lik skorla geçerek Beşiktaşla arasındaki puan farkını 2'ye indirdi.

FENER HİSSESİ TAVAN OLDU

Alınan sonuçların ardından ilk işlem gününde borsada işlem gören FENER ve BJKAS hisselerinde hareketli dakikalar yaşadı.

Beklentilere paralel olarak Fenerbahçe hisse senedi tavan olarak açılarak 31,90 liradan işlem görmeye devam ediyor. Kulüp hissesi Cuma günü 29 liradan kapanmıştı.

Beşiktaş hissesi ise taban fiyatı olan yüzde 10 kayıpla 10,62 liradan işlem görüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER