Fenerbahçe ve Trabzonspor'un istediği Philip Zinckernagel, Watford'a transfer oldu

Transferde ismi Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan Philip Zinckernagel, İngiltere Championship takımlarından Watford'a transfer oldu. İngiliz ekibiyle 5.5 yıllık sözleşme imzalayan Zinckernagel, 7 numaralı formayı giyecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un istediği Philip Zinckernagel, Watford'a transfer oldu

Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan Philip Zinckernagel, İngiltere Championship (2. Lig) takımlarından Watford'a transfer oldu.

Watford, transfer döneminin açılmasıyla birlikte Zinckernagel'i resmen duyurdu. İngiliz kulübü ile 5.5 yıllık sözleşme imzalayan Zinckernagel, 7 numaralı formayı giyecek.

<iframe src='//www.hurriyet.com.tr/video/embed/?vid=41690218&resizable=1&autostart=true&playsinline=true&v_utm_source=haber_detay' width='580' height='326' frameborder='0' scrolling='no' allow='autoplay; fullscreen' allowfullscreen></iframe>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER