için kaldı

Hülya Avşar: “Masumiyet daha önce bitecekti ben zorladım”

Hülya Avşar, başrolünde oynadığı “Masumiyet” dizisi final yaparak ekrana veda etti. Avşar, konuk olduğu programda dizinin neden bittiğini açıkladı, “Masumiyet daha önce bitecekti ben zorladım” dedi. Hülya Avşar, dizide yüzüne uygulanan filtrelerden, rol arkadaşı Ertuğrul Postoğlu’na rol gereği attığı tokat sonucu, çenesinin kırılmasına kadar merak edilen tüm soruları yanıtladı.

MERJAM MERJAM
Hülya Avşar: “Masumiyet daha önce bitecekti ben zorladım”

 

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu oldu. Avşar, Masumiyet dizisinin neden bittiğini açıklayarak "Daha önce bitecekti aslında ama ben devam etmesi zorladım" dedi. Işık'a konuşan Avşar, dikkat çeken yorumlarda bulundu.

 

“Filtre olayında hem güldüm hem sinirlerim bozuldu”

 

Masumiyet dizisinde yüzüne uygulanan filtreler yüzünden sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Hülya Avşar, konuyla ilgili şunları söyledi; “Diziler 120 dk sürüyor ve ışık özenilerek kurulmuyor. Böyle olunca oyuncular olduğunun dışında görünüyor. Yapan arkadaşında bir günahı yok. Yapımcılarla sabaha kadar mesajlaştım ve sinirlerim bozuldu. Benim yaptırmam mümkün değil. Dizlerde böyle pr yapılmasını ben doğru bulmuyorum. Dizinin de böyle bir şeye ihtiyacı yoktu” dedi.

 

“Televizyonlarda dizi yapmak zorlaştı”

 

Hülya Avşar, “Televizyonlarda dizi yapmak zorlaştı. Yeni başlayan diziyi seyirci kaydediyor ve öyle izliyor. Bizimki de böyle bir şey oldu. Televizyoncu ile yapımcı arasında o iş farklı oluyor. Daha önce bitecekti aslında ama ben zorladım. Sağ olsun yapımcı Faruk’u ite kaka bugüne geldik. Ben bir yer falan basmadım o iddialar asılsız. Final sahnesi ile ilgili eleştiriler geldi. Ama genel anlamda iyi.”

 

Hülya Avşar: “Masumiyet daha önce bitecekti ben zorladım” - Resim : 1

 

“Nasıl oldu anlamadım”

 

Işık, sosyal medyada da oldukça konuşulan Ertuğrul Postoğlu'na attığı tokat meselesini sorunca Avşar, yaşananları şöyle anlattı: “Şöyle oldu, birkaç kere vurman gerekiyor yakın çekim, genel çekim diye. Bu işin tekniği var. Ancak yönetmenimiz biraz daha etkili vurmamı istedi. Ben de bir anda vurdum, nasıl oldu anlamadım. Normalde hep yanağına vurmuşum ama en son vurduğumda çenesine geldi"

 

Birkaç dakika geçine Postoğlu'nun ağzını kapatamadığını fark ettiklerini söyleyen Avşar, apar topar hastaneye gidildiğini belirtti. Yaşanan trajikomik olayı anlatırken gülmesine engel olamayan Avşar, Postoğlu'ndan da yayın sırasında esprili bir dille özür diledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER