için kaldı

Kırmızı Oda Nazlı kimdir? Kırmızı Oda Nazlı'nın gerçek hikayesi nedir?

Kırmızı Oda'nın her bir bölümü heyecanla takip edilirken diziye yeni dahil olan isimlerin hikayeleri de ilgiyle takip ediliyor. Bu hafta diziye dahil olan isim Pınar Deniz oluyor. Pınar Deniz Kırmızı Oda'da Nazlı karakterine hayat verecek. Peki Kırmızı Oda Nazlı'nın hikayesi nedir? Kırmızı Oda Nazlı kimdir? İşte detaylar...

POSTA POSTA
Kırmızı Oda Nazlı kimdir? Kırmızı Oda Nazlı'nın gerçek hikayesi nedir?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’nın kadrosuna Pınar Deniz ve Gökhan Yıkılkan katılıyor

Kırmızı Oda'da bu hafta ekrana gelecek olan bölümde Nazlı olarak Pınar Deniz’i izleyeceksiniz. Recai karakterini ise Gökhan Yıkılkan canlandıracak.

Kliniğe çift terapisi için gelen Nazlı (Pınar Deniz) ve Recai’nin (Gökhan Yıkılkan) evliliklerine farklı bakış açıları Doktor Hanım’ı şaşırtırken, Nazlı, Doktor Hanım’dan evliliğini kurtarmasını isteyecek.

Kırmızı Oda Nazlı kimdir? Kırmızı Oda Nazlı'nın gerçek hikayesi nedir? - Resim : 1

Pınar Deniz kimdir?

Pınar Deniz, 10 Kasım 1993'te Adana'da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyüdü.

İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okumuş fakat mezun olmamıştır. Bir projede Can Yaman ile birlikte rol alacakken Yaman'ın tavır tutumları nedeniyle yer almaktan vazgeçti.

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır.

2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER