Şanlıurfa'da polisleri yaralamışlardı! 4 kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde kavga ihbarına giden 2 sivil polisi husumetlileri sanarak yaralayan 4 kişi, gizlendikleri bağ evinde yakalanarak gözaltına alındı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şanlıurfa'da polisleri yaralamışlardı! 4 kişi gözaltına alındı

Hilvan’da önceki gece, kız kaçırma meselesi yüzünden iki aile arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Mahalleli polise haber verirken, kavgaya karışan taraflardan biri, ekipler gelmeden olay yerinden ayrıldı. Bir süre sonra bölgeye gelen sivil polisleri iddiaya göre husumetlileri sanan kişiler, av tüfeğiyle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği polis memurları Muhittin K., ile Onur D. yaralandı.  Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Şanlıurfa'da polisleri yaralamışlardı! 4 kişi gözaltına alındı - Resim : 1

Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro ekipleri, polise ateş açan Nihat A., Zahit A., Serdar A. ile Mehmet A.’yı gizlendikleri bağ evinde yakalayarak gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilerek, ifadeleri alınmak üzere emniyette götürüldü.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bu olayda yaralanan 2 polis memuru ile dün de kent merkezinde uyuşturucu operasyonunda yaralanan polis memurunu hastanede ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER