Fenerbahçe o yıldızı ısrarla istiyor

Sezonu 3. sırada kapatan Fenerbahçe'de bazı oyuncuların ve Emre Belözoğlu'nun geleceği ile ilgili sorular cevap beklerken sarı-lacivertliler transfer çalışmalarını hızlandırarak devam ediyor.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe o yıldızı ısrarla istiyor

Sezon boyunca Karagümrük’ün yıldızları Fenerbahçe’yle anıldı. Özellikle Biglia ve Ndao bir süredir Sarı-Lacivertliler’le adı anılan isimlerdi. Genç stoper Fatih Kuruçuk’un da ismi geçti. Biglia e Ndao’yla ilgili lig biter bitmez harekete geçmesi beklenen Kanarya, Kırmızı-Siyahlı takımdan bir transfer yapacak. Ancak bu isimler ne Biglia ne de Ndao. Fenerbahçe’nin peşinde olduğu isim Fabio Borini... 

İlk görüşme yapıldı

Geride kalan ligin ara transfer döneminde Karagümrük’e transfer olan ve ortaya koyduğu başarılı performansla sezona damga vuran Fabio Borini için Karagümrük’le ilk görüşmenin yapıldığı bildirildi. Emre Belözoğlu’nun raporu doğrultusunda harekete geçen Başkan Ali Koç’un iyi ilişkiler içerisinde olduğu Karagümrük’ün patronu Süleyman Hurma ile doğrudan bir görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi. 

Tecrübesi yüksek

Kariyeri boyunca Hellas Verona, Milan, Sunderland, Liverpool, Roma, Swensea ve Chelsea gibi önde gelen kulüplerin formasını giyerek önemli bir tecrübe edinen Borini’nin sezonun flaş takımı Karagümrük’te 1 yıl daha kontratı bulunuyor. İstanbul ekibiyle çıktığı 20 karşılaşmada 9 gol atıp, 3 asistlik istatistik ortaya koyan 30 yaşındaki futbolcunun da Fenerbahçe’den gelen öneriye son derece sıcak baktığı bildiriliyor.

Kaynak: Fanatik / Ömer Necati Albayrak

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER