Bayern Münih'te Hansi Flick depremi! Sezon sonunda ayrılıyor

Bayern Münih'in başarılı teknik direktörü Hansi Flick, Wolfsburg maçının ardından yaptığı açıklamada sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu. Flick, bu kararı takıma ve kulüp yönetimine ilettiğini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bayern Münih'te Hansi Flick depremi! Sezon sonunda ayrılıyor

Spor Arena Dış Haber - Geçtiğimiz sezon Bayern Münih'in başına sezon ortasında geçen ve Alman ekibiyle sezondaki tüm kupaları kazanarak harika bir dönem geçiren Hansi Flick, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Bundesliga'da Wolfsburg'u deplasmanda 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Flick, sezon sonunda sözleşmesini fesh etmek istediğini ve bunu kulüp CEO'su Karl-Heinz Rummenige'ye ve futbolcularına bildirdiğini söyledi.

Flick yaptığı açıklamada, "Takıma yaz aylarında ayrılacağımı söyledim. Kulübe bu harika takımın başında yer alma şansı verdiği için teşekkür ederim. Oyunculara önce bu kararımı kişisel olarak aktarmak istedim" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER