Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan önemli açıklamalar! Kontrat, Ghezzal, Ozan Tufan...

Süper Lig'in 2020-21 sezonunda Beşiktaş'ı hem Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıran Sergen Yalçın, birçok konuda açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan önemli açıklamalar! Kontrat, Ghezzal, Ozan Tufan...

Sezon boyunca takımda yaşananlar, oyuncuların transfer durumu gibi birçok konuya değinen Sergen Yalçın, geleceği hakkında da konuştu. 

A Spor'da konuşan Sergen Yalçın, ekonomik bir kadroya başarıya ulaştığını belirtirken "Benim için başarı kriteri farklı. Ben iki tane genç kaleci ile oynadım, benim için başarı kriteri bu. 20 yaşında Rıdvan'ı camiaya kazandırmaya çalıştım, benim için başarı kriteri bu. Tarihin en ekonomik kadrosuyla 2 kupa kazandım, benim için başarı bu. Bir oyuncu için 'çöp' ifadesi kullanılır mı? Ne kadar ayıp bir şey! Bize 5 milyon euroluk oyuncu alalım dediler de biz almadık mı? Önce ekonomiyi konuşun, sonra transferi konuşun. Biz de 100-150 milyonluk takım yapmayı biliriz ama ortada gerçekler var. Lig başlamış, 6 hafta olmuş, eleştiriliyoruz, arkamızdan hocalarla konuşuluyor, biliyoruz hepsini ama hiçbir açıklama yapmıyoruz, sadece işimize konsantre oluyoruz." dedi.

"GÖREVİ BIRAKMAM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER