Hayaller Bugatti Chiron, hayatlar Fiat Egea

Türkiye'de 2020 yılı içerisinde en çok bakılan satılık ilanı Bugatti Chiron oldu. Ülkemizde en çok satılan otomobilin ise Fiat Egea olması durumu biraz garip kıldı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Hayaller Bugatti Chiron, hayatlar Fiat Egea

2020 yılı iyisiyle kötüsüyle geride kaldı diyebiliriz. Gerçi bu yıl iyi yansımalardan bahsetmek pek de mümkün olmadı. Dünyaya yayılan koronavirüs salgını, ülkeler arasında çıkan sıcak çatışmalar, pek çok ünlü ismin kaybı 2020'yi kara bir yıl olarak anmamıza sebep olacak.

2020'nin sonlarına gelmemizle birlikte çeşitli istatistikler de ortaya çıkmaya başladı. 2020 içerisinde en çok satan otomobil geçtiğimiz yıllarda da olduğu üzere Fiat Egea oldu. Aslında bu bir sürpriz değil. Malum ucuz fiyatı, estetik görüntüsü ve az yakan motoru ile Egea, Türkiye'de ailelerin ilk tercihlerinden biri oluyor.

Hayaller Bugatti Chiron, hayatlar Fiat Egea

Ağırlıklı olarak taksilerin de Egea olması bu otomobilin satış rakamlarını yukarı taşıyor. 

Hayaller Bugatti Chiron, hayatlar Fiat Egea - Resim : 1

Her ne kadar en çok satan otomobil Egea olsa da Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 2. el ilan sitesinde durum biraz farklı. Zira bu sitede 2020 yılı içerisinde en çok ziyaret edilen sayfa ise Bugatti Chiron ilanı oldu.

2020 model sıfır kilometre Bugatti Chiron satış ilanı 4.8 milyondan fazla tıklandı. İşin ilginç yanı 4.8 milyon tıklamaya rağmen bu aracın hala alıcı bulamamış olması.

Hali hazırda bu Chiron 50 milyon TL'lik fiyatıyla hala satışta. 

Görünen o ki ülkemizde pek çok insan otomobillere, özellikle de lüks ve spor otomobillere almak için değil, bakmak için bakıyor. 

Tabi ki normal şartlarda bu araçları dışarıdan görmek bile mümkün değilken, iç kabin tasarımını ayrıntılı bir şekilde görme imkanı yakalıyorlar. Nasıl olsa ilana bakmak parayla değil.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER