Kaza geçiren Tiger Woods'tan ilk paylaşım! Durumu...

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, 23 Şubat günü arabasıyla korkunç bir kaza geçirmiş ve ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılmıştı. Sağ ayağında ağır kırıklar oluşması üzerine acil ameliyata alınan Tiger Woods, 13 Mart'ta rehabilitasyon süresine evde devam etmek üzere hastaneden taburcu edilmişti. 42 yaşındaki efsane golfçü, paylaştığı fotoğrafla son durumu hakkında hayranlarını bilgilendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kaza geçiren Tiger Woods'tan ilk paylaşım! Durumu...

Spor Arena Dış Haber - ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinin yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonrası yaralanan ve hastaneye kaldırılan efsane golfçü Tiger Woods, bir dizi ameliyat geçirmişti.

KAZA NASIL OLDU?

Güvenlik kameralarından elde edilen bilgilere göre Los Angeles'a yakın bir noktada bulunan Hawthorne Bulvarı'nda hızlı bir şekilde seyreden Woods'un aracı, fren yapmadan bir anda karşı şeride geçip az bir mesafe sonra ters yönden de çıkarak alçak seviyede bulunan ağaçlık bölgeye uçtu. Woods'un aracının kaza anında taklalar attığı açıklanmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER