Adıyaman'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi

Adıyaman'da etkili olan kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kar yağışının ardından 329 köy yolu ulaşıma kapanırken, 30 kişi ise sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastanelik oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adıyaman'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi

Adıyaman'da dün başlayan ve gece boyu devam eden kar yağışı nedeniyle günlük yaşamda aksaklıklar meydana geldi. Kar yağışının ardından kent merkezine bağlı 34, Gerger'de 45, Besni'de 67, Çelikhan'da 20, Gerger'de 45, Kahta'da 50, Gölbaşı'nda 30, Sincik'te 24 ve Tut ilçesinde 14 olmak üzere 329 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kar yağışı ve şiddetli rüzgar nedeniyle, dün gece sobalarını söndürmeden uyuyan 30 kişi ise karbonmonoksit gazından zehirlendi. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan 30 kişinin tedavilerine başlandı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle elektrik direklerinin zarar görmesi sonucu bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanırken, bazı yerlerde de çatı uçtu ve elektrik direkleri devrildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER