Bakan Dönmez: 800 kardeşimize istihdam sağlayacağız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "2020'nin ilk 6 ayında Bilecik'te madenciliğe 392 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımların güzel bir sonucu olarak Söğüt'te 1,92 milyon ons altın rezervi keşfedildi. Üretim sürecinde yıllık 6-7 ton altın elde edeceğimiz bu keşfimiz sayesinde 800 kardeşimize istihdam sağlayacağız" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Dönmez: 800 kardeşimize istihdam sağlayacağız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Enerji alanında 2020 Türkiye'mizin yılı oldu. Biliyorsunuz, Karadeniz'de 405 milyarlık bir doğal gaz keşfettik. Kendi gemilerimizle, kendi insan kaynağımız ve kendi irademizle çıktığımız bu yoldan dönmeyeceğiz dedik. Şimdi ilk hedefimiz Akdeniz'de de bir keşif gerçekleştirmek." dedi.

İstasyon Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Bilecik 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Dönmez, AK Parti'yi yiğit anaların, eli nasırlı, alnı terli ama gönlü bu topraklar için atan cefakar babaların hareketi olarak nitelendirdi. Dönmez, partinin davasının, ülke ve millet için hizmet yoluna kendini adayanların davası olduğunu söyledi.

AK Parti'nin, Bilecik'in Söğüt ilçesinden yedi iklime yayılan asırlık çınarın en güzel meyvesi olduğunu söyleyen Dönmez, şöyle devam etti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER