Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den tebrik mesajı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, dünyanın dört bir yanından yaşayan Azerbaycanlıları “Dayanışma Günü” münasebetiyle tebrik etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den tebrik mesajı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 31 Aralık Dünya Azerbaycanlılarının Dayanışma Günü vesilesiyle yayınladığı tebrik mesajında "Sevgili yurttaşlar! Büyük önder Haydar Aliyev'in kurduğu 31 Aralık Dünya Azerbaycanlılarının Dayanışma Günü vesilesiyle sizleri içtenlikle kutluyor, her birinize en içten dileklerimi iletiyorum.

2020'yi dünya çapında koronavirüs salgınına karşı gergin bir mücadeleyle kapatıyoruz. Azerbaycan hükümeti ilk günlerden itibaren durumu minimum kayıpla aşmak için tutarlı önlemler aldı.

Bu adımlar, Azerbaycan'ın ihtiyaç sahibi ülkelere yaptığı insani yardımın yanı sıra Dünya Sağlık Örgütü tarafından övgüyle karşılandı. Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi ve Azerbaycan'ın 120 ülkenin temsil ettiği Bağlantısızlar Hareketi'nin başkanı olarak girişimimizle, her iki kuruluda Kovid-19 ile mücadeleye ilişkin video formatında zirve görüşü gerçekleştirildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER