Soylu’nun anne acısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu (75), üç aydır tedavi gördüğü İstanbul’daki hastanede kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Soylu’nun anne acısı

Bakan Soylu haberi alır almaz hastaneye koştu. Hastaneye taziye için gelenler arasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ile Milletvekili Ravza Kavakcı Kan da vardı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladı.

EYÜP SULTAN’A DEFNEDİLECEK

Soylu hastaneden annesini taşıyan cenaze aracıyla ayrıldı. Cenaze helallik için Gaziosmanpaşa’da bulunan aile evine götürüldü. Servet Soylu’nun cenazesi bugün Gaziosmanpaşa Merkez Camisi’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığı’na defnedilecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER