Real Madrid'de bir devrin sonu! Sergio Ramos yeni takımına karar verdi...

Real Madrid forması giyen Sergio Ramos, 666 resmi maça çıktığı başkent temsilcisinde ayrılığın eşiğine geldi. İspanyol savunmacı, Real Madrid'den mininum iki yıllık yeni sözleşme teklifi gelmemesinin ardından sezon sonunda Paris Saint Germain'e transfer olmayı düşünüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Real Madrid'de bir devrin sonu! Sergio Ramos yeni takımına karar verdi...

Spor Arena Dış Haberler | La Liga devi Real Madrid ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecen olan Sergio Ramos'un gelecek yıl için Paris Saint Germain ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

İspanyol basınında yer alan habere göre; Real Madrid'den yeni sözleşme teklifi bekleyen ancak İspanyol temsilcisinden bu konuda herhangi bir adım atılmaması üzerine ayrılığı kafasına koyan 34 yaşındaki futbolcunun, Fransız ekibine transfer olmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Real Madrid'de bir devrin sonu! Sergio Ramos yeni takımına karar verdi... - Resim : 1

PSG'DEN ÜÇ YILLIK TEKLİF

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER