için kaldı

Artık sınır yok

Disney Pixar, ilk kez bir animasyon filminde siyahi başrol karakterine yer verdi. Amerika’da Disney+ platformunda yayınlanacak “Soul” adlı yapımda caz tutkunu müzik öğretmeni Joe Gardner’ı ünlü yıldız Jamie Foxx seslendirdi. Seslendirme kadrosunda Tina Fey de rol aldı. İki oyuncuyla görüntülü olarak görüştüm. Jamie Foxx röportaja Los Angeles’tan, Tina Fey ise New York-Manhattan’dan bağlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Artık sınır yok

JamIe Foxx

Karantina sürecinde birçok kişiden önemli saydıkları birçok konuyu yeniden değerlendirdiklerini duydum. Sosyal hayatımızın sınırlı olduğu bu dönemden siz neler öğrendiniz?

Jamie Foxx: Ailemle geçirdiğim içten bir zaman dilimi oldu. Covid döneminde kız kardeşimi kaybettim. Bütün aile bir araya geldik ve birbirimizi gerçekten ne kadar sevdiğimizi anladık. Bu süreçte ayrıca üç film yazdım. Önceden aklıma fikirler gelirdi ama oturup geliştirmeye fırsatım olmazdı. Karantina, bana zaman ayırıp yazma fırsatı verdi. Üç projenin ikisini sattım bile.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER