ABD, koronadaki kötü gidişi durduramıyor

Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından en fazla etkilenen ülke olan ABD'deki artan vaka ve ölü sayıları, salgının henüz kontrol altına alınamadığını ve kötü gidişatın sürdüğünü gösteriyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
ABD, koronadaki kötü gidişi durduramıyor

Geçen yılın mart ayından bu yana Kovid-19 salgınının etkisindeki ABD, halen salgın kaynaklı vaka ve ölü sayılarında listenin en başında bulunuyor.

Kovid-19 verilerinin derlendiği Worldometers internet sitesine göre ABD'deki vaka sayısı 25 milyonu, ölü sayısı da 435 bini aşmış durumda.

Toplamda 300 milyondan fazla kişinin Kovid-19 testine tabi tutulduğu ülkede, sadece son bir ayda 6 milyondan fazla kişi koronavirüse yakalandı, 92 bine yakın kişi ise hayatını kaybetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER