Xiaomi MIUI 12.5 alacak cihazları açıkladı! Eskilere var yenilere yok!

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden biri olan Xiaomi MIUI 12.5 alacak olan cihazları açıkladı. İşte konu ile ilgili detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi MIUI 12.5 alacak cihazları açıkladı! Eskilere var yenilere yok!

Söz konusu Xiaomi olduğunda yazılım tarafında birçok soru işareti de beraberinde geliyor. Malum Çinli üretici MIUI tarafında pek de parlak bir geçmişe sahip değil. 

Zaten bu durum kullanıcılar tarafından da sıklıkla eleştiriliyor. Özellikle Xiaomi forumlarında MIUI arayüzünden şikayetçi olan kullanıcı sayısı hayli fazla. Bu durumun temel nedeni ise MIUI güncellemeleri ile ortaya çıkan sorunlar.

Xiaomi aslında MIUI'ı stabil ve sorunsuz bir hale getirebilmek için çok mesai harcıyor. Fakat bir şekilde sorunsuz bir MIUI sürümüyle karşılaşamadık.

Xiaomi MIUI 12.5 alacak cihazları açıkladı! Eskilere var yenilere yok!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen etkinlikte Xiaomi yeni MIUI ara yüzünü tanıtmıştı. MIUI 12.5 Xiaomi yetkililerinin vaatlerine göre sorunsuz ve kusursuz bir performansa sahip olacak. Peki bu arayüzü hangi telefonlar alacak?

Xiaomi ilk etapta yeni MIUI sürümünü alacak olan telefonları da açıkladı. Dilerseniz bu modellere aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Açık konuşmak gerekirse Xiaomi'nin yayınladığı liste pek de adil değil. Eski Redmi Note modellerine gelen MIUI 12.5 güncellemesi, yeni Redmi Note modellerine gelmiyor.

Elbette önümüzdeki dönemde bu liste biraz daha genişletilecektir. Çünkü 2 sene önceki modellere gelen güncellemenin bu yıl çıkan modellerde olmaması neresinden bakarsanız bakın pek de mantıklı değil.

Gerçi söz konusu Xiaomi olunca hiç birşeye şaşırmamak gerekiyor. Zira kendileri 2 ay önce Apple ile şarj cihazı konusunda dalga geçip sonrasında kendisi de şarj cihazını kutusundan kaldırmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER