için kaldı

Tedavileri tamamlanan kartal ve 2 şahin, doğaya salındı

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde yaralı halde bulunan kartal ve 2 şahin, 2 aylık tedavilerini ardından doğaya salındı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tedavileri tamamlanan kartal ve 2 şahin, doğaya salındı

Tedavileri tamamlanan kartal ve 2 şahin, doğaya salındı - Resim : 1Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince 2 ay önce yaralı halde teslim edilen kartal ve 2 şahinin tedavileri, Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde tamamlandı. Yırtıcı kuşlar tedavilerinin ardından Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı ve Alanya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Mevlüt Kodal tarafından veteriner hekimler eşliğinde doğaya bırakıldı.

'DOĞAYA BIRAKIYORUZ'

Alanya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Mevlüt Kodal, "Bir ihbar sonucunda teslim aldığımız kartal ve 2 şahin Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'yle yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde 2 ay süren tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuştu ve doğaya salındı" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER