Seçkin İlbuğa: “2021’de görevimiz aşık olmak”

Seçkin İlbuğa’nın ilk kitabı “Aşkın Şifreleri”, 2021 yılı ile başlayan yeni çağ düzeninde, insanlığa aşkı yeniden hatırlatıyor, aşkı nasıl yaratacağımızın ipuçlarını veriyor. Yeni düzen çerçevesinde, insanın her alanda yeni bir bilince geçmesinin zorunlu olduğunu söyleyen İlbuğa ile bunu nasıl hayata geçireceğimizi konuştuk…

HÜRRİYET HÜRRİYET
Seçkin İlbuğa:  “2021’de görevimiz aşık olmak”

2021’e çok büyük anlamlar yüklüyoruz. Öte yandan astrolojiyle uğraşanlar da 2021’de yeni bir çağın başlayacağını söylüyor? Ne demek yeni çağ ve yeni çağda neler olacak?

İnsan, yapısı gereği, tarih boyunca bulunduğu çağın özel bir anlam taşıdığına inanmıştır. Aslında her an ayrı bir öneme sahiptir. Astroloji geçmiş-gelecek bağlantıları kurabilmek adına zamanı bölerek inceler. Olaylar ve kişiler birbirini sembolik olarak tekrarlar. Bu da astrolojinin referans noktalarını oluşturur.

İçinde bulunduğumuz dönemin uzun süren bir yapılanma ve dönüşüm devresini başlatmış olduğunu (yeni çağ) astrolojik istatistikler sayesinde biliyoruz. Yeni çağda yaşanacak olayları ve yeni medeniyetin temel yapısını da yine göksel semboliklerin hareketlerine dair istatistikler sayesinde ifade edebiliyoruz. Yani medeniyetlerin incelenmesine dair çalışmaları çok daha öncesinden görebilmek mümkün. Birçok devlet, toplumsal yapıyı ve politik kültürü inşa ederken bu çalışmalardan faydalandı. Yeni çağ, dünyanın ortak sorunları için karşılıklı çözüm arayışı ve karşılıklı katkı ekseninde çalışacağına işaret ediyor. Daha bütünsel yöntemlerin önem kazanacağı bir döneme girdiğimizin altı çiziliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER