Mert Yavuzcan'ın acı günü

Son olarak başrolünü İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir'in paylaştığı Baş Belası, isimli dizide rol alan oyuncu Mert Yavuzcan, sosyal medya sayfasından babasını kaybettiğini duyurdu.

POSTA POSTA
Mert Yavuzcan'ın acı günü

"Dolunay", "Ne Münasebet" ve "Aşkın Bedeli" gibi yapımlarda rol alan oyuncu Mert Yavuzcan'ın babası yaşamını kaybetti. Mert Yavuzcan, acı haberi sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğraf ile duyurdu.

MERT YAVUZCAN’IN ACI KAYBI

Üzüntüsünü ifade eden oyuncu, "Sevgili babamız Önder M. Emin Yavuzcan'ı kaybetmenin derin hüznü içindeyiz. 03.09.2021 Cuma günü (bugün) Sincan Çimşit Mezarlığı'nda ikindi namazını takiben onu ebediyete uğurluyoruz..." ifadelerini kullandı. Takipçileri, Mert Yavuzcan'a başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.

Mert Yavuzcan'ın acı günü - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER